+36 (70) 947 6140

Befektetési arany és ezüst értékesítés

Az arany és az ezüst már az ősidők óta elterjett vagyonmegőrzési eszköz. Legnagyobb előnye, hogy egy biztos, kézzel fogható vagyonelem, mely független bármely partnerkockázattól. Nálunk a megvásárolt terméket valóban kézhez kapja!

Nyilván Ön előtt is megjelenik a kép, mikor a hiperinflációt említem, ahol szó szerint seperték a pénzt az utcán. Aranyat és ezüstöt még soha nem sepertek az utcán!  Mivel a befektetési arany és ezüst termékek nem csak egy névleges értékkel rendelkeznek, hanem a bennük lévő nemesfémnek köszönhetően valódi értékük van, így ellenáll az inflációnak még a készpénz mögött nincs valódi érték!

A befektetési nemesfémek másik nagy előnye, hogy bármikor "pénzre váltható". Irodánk a visszavásárlás lebonyolításában is segít!

Vásárlás menete:

- Díjmentes tanácsadás mellett meghatározzuk, hogy valóban megfelel-e az Ön céljainak a befektetési arany vagy ezüst megvásárlása

- Mivel kínálatunkban rudak és érmék is találhatók, különböző méretekben, így kiválasztjuk az Ön céljainak megfelelő terméket

- Segítünk leadni a megrendelést és kiválasztjuk az átvételi módot

- Ezt követően már csak át kell vennie a terméket partnerünktől személyesen vagy várni a futárt

 

Amennyiben szeretne többet megtudni erről a befektetési lehetőségről, keressen minket bizalommal!